Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul anului? Marian Vanghelie îl vrea pe Ion Iliescu drept președinte de onoare al PSDI

Cotidianul
Vanghelie Iliescu

Pornit în lupta pentru europarlamentare cu planuri mari – reinventarea stângii în România și mai multe scaune ocupate la Bruxelles – PSDI (Partidul Social Democrat Independent), partidul lui Marian Vanghelie, caută să se întărească prin mișcări surpriză. Discuțiile din interior Partidului Social Democrat Independent îl vizează chiar pe Ion Iliescu, președinte de onoare al PSD.

Surse politice foarte apropiate de Marian Vanghelie susțin pentru STIRIPESURSE.RO că fostul Președinte al României, Ion Iliescu, ar putea deveni președinte de onoare al Partidului Social Democrat Independent. Asta dacă și fostul șef al statului ar dori acest lucru.

Se mizează pe fondul general de nemulțumire – Ion Iliescu nu s-a ferit să critice, pe blogul personal, conflictele interne din PSD, precum și lipsa de comunicare a partidului cu societatea civilă. ”Nu trebuie uitat că Ion Iliescu a fost unul dintre liderii PSD care a votat, în 2015, împotriva excluderii lui Marian Vanghelie și Mircea Geoană, exprimându-se în favoarea diversității de opinie și dezbaterii civilizate”, susțin sursele citate.

Conform programului politic publicat pe propriul site, formațiunea lui Vanghelie, Partidul Social Democrat Independent, se prezintă ca „singurul partid autentic de stânga din România” de unde și apropierea căutată de părintele stângii românești de după Revoluție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.