Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul lui Deian Sorescu ar rezolva unele probleme de la Dinamo (Dario Bonetti)

gsp.ro
Dario Bonetti

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Dario Bonetti, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că un posibil transfer al jucătorului Deian Sorescu ar putea rezolva o parte dintre problemele financiare cu care se confruntă gruparea bucureşteană.

"Dacă îl vom pierde pe Sorescu ar fi o problemă, dar s-ar rezolva unele probleme financiare şi am putea cumpăra alt jucător. Pentru noi este un jucător foarte important", a declarat Bonetti.

Tehnicianul italian se bazează în continuare şi pe aportul lui Paul Anton, chiar dacă jucătorul a depus memoriu să devină jucător liber pentru neplata salariilor: "Paul Anton este pe calea cea bună, sperăm ca la următorul meci să fie prezent. Sper ca el să continue cu Dinamo, pentru că e un jucător bun, este alături de proiectul nostru şi sper pentru binele lui Dinamo şi al suporterilor ca viitorul lui să fie la Dinamo".

Referitor la partida cu Farul Constanţa, din deplasare, Bonetti a afirmat că oricărei echipe îi va fi greu să câştige pe terenul formaţiei pregătite de Gheorghe Hagi: "Nu este surprinzător că s-au vândut toate biletele. Orice meci este important, pentru că sezonul este lung. În acest moment am pierdut meciuri, dar aveam posibilitatea să facem egal. Este vorba despre experienţă. Farul este o echipă bună, cu calitate, au un proiect pe termen lung. Oricărei echipe îi va fi greu să câştige acolo. Eu aş vrea ca jucătorii mei să facă un meci bun, vom vedea rezultatul. Ştiu că Hagi este o legendă aici, un antrenor foarte inteligent".

La antrenamentul de joi, de pe stadionul Dinamo, jucătorii pregătiţi de Bonetti au fost vizitaţi de fostul jucător Ionel Dănciulescu, despre care italianul a spus că este o legendă în Ştefan cel Mare.

"Dănciulescu este o legendă aici, este foarte apropiat de jucători, care îi ascultă sfaturile. Avem nevoie de timp, fără presiune. Rezultatele sunt importante, le vorbesc jucătorilor în fiecare zi despre asta", a mai spus Bonetti.

Partida Farul Constanţa - Dinamo, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I, se va disputa vineri, la Ovidiu, de la ora 21:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.