Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul lui Sane la Bayern Munchen, sub semnul întrebării - S-a accidentat în meciul din Supercupa Angliei, dintre Liverpool și Manchester City

goal.com
leroy sane

Transferul lui Sane de la Liverpool la Bayern Munchen este pus sub semnul întrebării. Atacantul în vârstă de 23 de ani s-a accidentat în meciul din Supercupa Angliei dintre Liverpool și Manchester City.

Jucătorul german a făcut parte din "primul 11" creionat de Pep Guardiola, dar în minutul nouă a fost nevoit să iasă de pe teren. Până în momentul de față nu sunt cunoscute mai multe detalii despre cât de gravă este accidentarea lui Sane.

Potrivit The Sun, City a cerut 145 de milioane de lire sterline pe fotbalistul neamț, care a ajuns la Manchester în urmă cu trei ani, de la Schalke, contra sumei de 37 de milioane de lire sterline. Potrivit aceleiași surse, Bayern și Sane ar fi ajuns la un acord. Jucătorul ar urma să primească 16.5 milioane de lire pe an.

Citește și: FBI se implică în cazul anchetei de la Caracal: BUBUIE o nouă pistă / SURSE

Presa internațională scrie că bavarezii oferă însă puțin peste 100 de milioane de euro și așteaptă doar ok-ul "cetățenilor" pentru a realiza transferul.

"Am spus de multe ori că îmi doresc ca jucătorii buni să rămână. Dar e imposibil pentru mine să conving un fotbalist care vrea să plece. Leroy nu a vorbit cu mine, nu mi-a spus nimic. În acest moment el este jucătorul nostru şi ne dorim să rămână", a spus Guardiola în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Liverpool, din Supercupa Angliei.

Sane a evoluat pentru Manchester City în 133 de meciuri și a marcat 39 de goluri, oferind 45 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.