Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferuri secrete! Elon Musk a donat două miliarde de dolari și a anunțat când va ceda șefia Twitter

Politico Europe
Elon Musk

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a declarat miercuri că anul trecut a donat acțiuni în valoare de aproximativ 1,95 miliarde de dolari ale companiei în scopuri caritabile. Donația conține 11,6 milioane de acțiuni și a fost descrisă într-un document depus la autoritățile de reglementare din SUA drept „un cadou de bună credință", potrivit BBC. Documentul nu a menționat numele destinatarilor, dar arată că donația a fost făcută între lunile august și decembrie anul trecut, scrie Mediafax.

Tot miercuri, Musk a anunțat că spre sfârșitul acestui an ar fi un „moment bun" pentru a găsi pe cineva care să îi succeadă în funcția de director executiv al Twitter. Nu este prima dată când domnul Musk donează acțiuni Tesla în scopuri caritabile. El a donat acțiuni în valoare de aproximativ 5,74 miliarde de dolari în 2021.

Tot în 2021 el a anunțat pe Twitter că intenționează să doneze 20 de milioane de dolari școlilor din Cameron County și 10 milioane de dolari orașului Brownsville din Texas, SUA, pentru „revitalizarea centrului orașului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.