Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transportatorii protestează joi în București

protestCotar

Primaria Municipiului Bucuresti a anunțat că protestul transportatorilor va avea loc, dar s-a negociat ca traficul să nu fie blocat. Decizia a fost luată în urma unor discuții purtate între primarul general Răzvan Sava și reprezentanții protestatarilor, după ce edilul anunța că are de gând să refuze organizarea protestului.

În urma discuțiilor au fost renegociate condițiile de desfășurare a protestului, anunțat pentru joi, 17 decembrie, în Piața Victoriei, astfel încât traficul să nu fie blocat, anunță PMB.

Astfel, s-a stabilit o regulă foarte clară: la manifestație vor participa maxim 6000-7000 de autovehicule (față de 10.000 cât se solicitase inițial), cu obligația de a se încadra în perimetrul stabilit pentru organizarea manifestației: Piața Victoriei, până la ocuparea perimetrului delimitat de: prelungirea b-dul Aviatorilor, Șoseaua Kiseleff, b-dul Ion Mihalache, strada Buzești, Calea Victoriei, intersectia b-dul Lascăr Catargiu cu b-dul Iancu de Hunedoara, cu păstrarea unei zone de siguranță de lățime de 1.5 metri, pe aliniamentul cuprins între intersecția strada Paris cu b-dul Aviatorilor și intersecția b-dul Lascăr Catargiu cu b-dul Iancu de Hunedoara.

Protestul va avea loc joi, 17 decembrie, între orele 09.30-15.00, în Piața Victoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.