Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzacție majoră în televiziune! Cristian Burci și-a vândut postul de televiziune Prima TV unui apropiat al lui Zoltan Teszari, patronul Digi24 și RCS

cristi burci

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Clever Media Transilvania preia postul de televiziune Prima TV de la Prima Broadcasting, companie aflată în reorganizare, potrivit unui comunicat al instituţiei de concurenţă, informează Agerpres.

Clever Media Transilvania este o companie ce aparţine grupului deţinut de clujeanul Adrian Tomşa, care deţine mai multe investiţii în România printre care canalele TV Look (Look Plus şi Look Sport), AgroTV şi Profit.ro, dar şi paginile web Looksport, Lookplus, Lookmedica, Agrotv şi Profit.ro. Pagina de Media a scris că Tomșa este un apropiat al lui Zoltan Teszari, patronul RCS și Digi 24.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Teszari a investit masiv în Digi Sport și Digi 24, însă dorința sa dintotdeauna este aceea de a avea ”o televiziune populară, care să deservească publicul masiv al RCS-RDS”, conform propriilor vorbe rostite către asociați, notează jurnalistul Cătălin Tolontan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.