Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traseu INFERNAL al Serenei Williams la Indian Wells: Va întâlni cele mai bune jucătoare din lume

instagram
serena williams campanie cancer

Vedetele din WTA fac trecerea la sezonul de hard nord-american cu turneul de la Indian Wells, iar ghinionista de serviciu la tragerea la sorţi care a avut loc marţi noapte se numeşte Serena Williams.

Cea mai bună jucătoare de tenis în activitate, americanca de pe locul 10 al clasamentului mondial trebuie să treacă printr-un adevărat "infern" pentru a câştiga al treilea titlu la Indian Wells, după cele din 1999 şi 2001, scrie mediafax.ro.

Citește și: USR Plus șochează! ‘Proprietatea privată trebuie să dispară’

Deşi a avansat în clasament şi atacă turneul din postura de favorită, Serena a nimerit pe un culoar teribil la al doilea turneu din 2019, după Australian Open. Americanca ar putea da start-joc cu o rejucare a finalei din 2016 de la Indian Wells, contra Victoriei Azarenka, fostul lider mondial pe care nu l-a mai înfruntat de trei sezoane şi în faţa căruia a pierdut patru meciuri din 21 disputate, de fiecare dată în confruntare directă pentru trofeu.

Dacă s-ar respecta calculele hârtiei şi favoritele ar avansa în turneu, pentru Serena ar urma un alt meci de foc, contra ibericei Garbine Muguruza, de asemenea fost lider mondial şi câştigătoare la Wimbledon şi Roland Garros, actual loc 20 în ierarhia mondială. În optimi nu va fi în niciun caz mai uşor, pentru că în faţa americancei ar urma să iasă Kiki Bertens, olandeza aflată în cel mai bun moment al carierei, pe locul al şaptelea în clasamentul WTA.

Citește și: Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi

"Sferturile" de finală ar veni cu un nou "derby", favorita pentru o eventuală confruntare cu Serena fiind Sloane Stephens, câştigătoarea de la US Open 2017 şi numărul al patrulea în ierarhia mondială. În semifinale, tabloul "programează" un alt blockbuster, cu Simona Halep, iar o finală ar aduce-o pe Serena faţă în faţă cu Naomi Osaka, lider mondial, câştigătoare a ultimelor două turnee de Grand Slam şi jucătoarea care a învins-o pe Williams în finala controversată de la US Open 2018.

Practic, traseul virtual o obligă pe Serena să treacă de trei dintre cele mai bune patru jucătoare ale lumii (Osaka, Halep şi Stephens), de o altă membră a top 10 (Kiki Bertens), de o jucătoare de top 20 (Garbine Muguruza), dar şi de o tenismenă aflată în revenire, Victoria Azarenka (locul 48 WTA). Cu siguranţă, Serena e protagonista uneia dintre cele mai ghinioniste trageri la sorţi din istoria recentă a tenisului la un turneu important.

Citește și: Gigi Becali, amendat de Comisia de Disciplină a FRF! Care este cauza .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.