Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei adolescente, rănite după ce au fost lovite de un autoturism pe trecerea de pietoni, în Piteşti: Femeia aflată la volan, cercetată

accident

Trei adolescente au fost rănite, marţi seară, după ce au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni, într-un cartier din municipiul Piteşti. Femeia aflată la volanul maşinii este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, anunță news.ro.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, accidentul s-a produs pe strada Exerciţiu din municipiul Piteşti. Primele date de la faţa locului arată că o femeie de 33 de ani, din Lunca Corbului, care conducea un autoturism dinspre Piteşti către comuna Bradu, a accidentat uşor trei fete, cu vârste de 12, 14 şi 16 ani, toate din Piteşti, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni.

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.