Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei angajaţi ai ADP din Alexandria, la spital după ce autoutilitara în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism

accident

Trei angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) din municipiul Alexandria au ajuns la spital, miercuri seară, după ce autoutilitara de serviciu în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autovehicul. Şoferul autoutilitarei ADP nu ar fi acordat prioritate.

Accidentul a avut loc pe strada Dunării din municipiul Alexandria, în zona Filatura, unde două autovehicule s-au ciocnit.

”În urma accidentului au rezultat trei victime, bărbaţi, cu vârste cuprinse între 44 şi 51 de ani, conştiente şi cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria cu trei ambulanţe. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Jurnaliştii locali de la impactnews24.ro relatează că răniţii sunt angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) din municipiul Alexandria şi că doi dintre ei se aflau pe o platformă elevator pentru lucru la înălţime. Autospeciala ar fi intrat pe un drum cu prioritate fără ca şoferul să se asigure, fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar şi ai cărui pasageri nu au fost răniţi, notează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.