Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei angajați de la salubrizare, din sectorul lui Piedone, au fost amendați și concediați

Trei angajați ai societății de salubrizare din Sectorul 5 au fost amendați și demiși din funcție după ce au fost prinși că folosesc gunoiera companiei pentru a colecta deșeuri din construcții din Jilava.

Poliția Locală Jilava, în colaborare cu Garda Națională de Mediu au depistat, sâmbătă, trei angajați ai societății Salubrizare Sector 5 care foloseau o gunoieră a companiei pentru a colecta deșeuri din construcții dintr-o altă autoutilitară pe raza comunei Jilava, din județul Ilfov.

Cei trei bărbați se aflau în timpul serviciului, informează Mediafax.

„Angajații societății Salubrizare Sector 5 se deplasau către Sectorul 5 după ce goliseră o gunoieră cu deșeuri menajere la gropa de gunoi EcoSud din Vidra. Pe drum, însă, aceștia s-au oprit în comuna Jilava, unde au colectat deșeuri din construcții. Cel mai probabil, angajații societății Salubrizare Sector 5 ar fi mers apoi în sector pentru a umple gunoiera cu deșeuri menajere, astfel încât nimeni să nu își dea seama că sub acestea se află deșeuri din construcții. Poliția din Jilava a aplicat o amendă în cuantum de 6.000 de lei pentru persoanele în cauză”, au scrie, într-un comunicat de presă, reprezentanții Primăriei Sectorului 5.

Totodată, conducerea societății Salubrizare Sector 5 a decis desfacerea în regim de urgență a contractelor de muncă pentru toți cei trei angajați.

Celor trei li se va face și o plângere penală pentru distrugere, deoarece au încărcat deșeuri din construcții în gunoiera destinată deșeurilor menajere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.