Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei argeșeni ce nu respectau izolarea au fost amendați și trimiși în carantină

facebook.com
izolare coronavirus

Trei persoane care nu respectau măsura izolării la domiciliu au fost amendate şi plasate în carantină, a anunţat, vineri, Instituţia Prefectului Argeş, potrivit Agerpres.

"Este vorba despre un bărbat dintr-un oraş din Argeş, care a fost depistat la cumpărături, deşi trebuia să stea în izolare. Alte două persoane, un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 18 ani, au revenit în ţară în data de 20 mai şi au declarat că nu ştiau că trebuie să stea în izolare", se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Cei trei au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei pentru nerespectarea izolării la domiciliu. De asemenea, ei au fost plasaţi în carantină la domiciliu pentru încă 14 zile.

Citește și: DNA Timişoara stă cu tunurile pe DRPD - Cercetează concursurile de la Direcţie anterioare anului 2019 când a izbucnit dosarul 'PSD Arad'

În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii au verificat 759 de persoane din judeţul Argeş cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Pe de altă parte, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.