Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani reţinuţi de poliţişti la Târgu Mureş

pixabay
furt, hotie

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, miercuri, fiind bănuiţi că sunt autorii spargerii sediului fostei Universităţi Cultural-Ştiinţifice din Târgu Mureş, de unde au sustras bunuri în valoare de circa 13.000 de lei, în perioada Sărbătorilor Pascale.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat şi reţinut trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureş. La data de 04 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, doi din municipiul Târgu Mureş şi unul din comuna Râciu, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 29 aprilie - 04 mai a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din Târgu Mureş, de unde ar fi sustras 4 laptopuri, un televizor şi un retroproiector (...) La data de 05 mai a.c., în baza probatoriului administrat, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş", a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Poliţiştii au precizat că prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 13.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Universitatea Cultural-Ştiinţifică este o instituţie subordonată Consiliului Local Târgu Mureş, care a fost desfiinţată recent pe fondul crizei bugetare.

Bunurile Universităţii urmează să fie valorificate prin redirecţionarea acestora către unităţile de învăţământ din municipiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.