Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi din Braşov s-au ales cu dosare penale pentru că au prezentat poliţiştilor adeverinţe false de angajat

judecator justitie

Trei bărbaţi din Braşov s-au ales cu dosare penale pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, după ce, pentru a-şi justifica deplasarea, au prezentat poliţiştilor adeverinţe false de angajat, potrivit Agerpres.

"În fapt, la data de 27 aprilie, în cadrul acţiunilor de verificare a măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare în vigoare, poliţiştii braşoveni au depistat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 41 ani, care, pentru justificarea deplasării, au prezentat adeverinţe eliberate de angajator. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că cei trei bărbaţi nu sunt angajaţii societăţilor comerciale care ar fi eliberat respectivele adeverinţe de muncă", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov (IPJ).

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarelor penale constituite, instrumentate sub coordonarea unităţii de parchet competente, a precizat sursa citată.

Totodată, poliţiştii şi jandarmii au aplicat aproape 200 de sancţiuni, în valoare de peste 200.000 de lei, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare şi a OUG 1/1999 privind regimul stării de urgenţă şi stării de asediu, a transmis, marţi, Instituţia Prefectului Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.