Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbați din București, reținuți pentru că au furat un portofel și au golit cardurile bancare

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 51 și 57 de ani au fost reținuți de polițiștii din Capitală, după ce i-au furat unui bărbat portofelul în autobuz, iar apoi i-au golit cardurile bancare, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, un bărbat a sesizat polițiștii că în timp ce mergea cu autobuzul în sectorul 1 i-a fost furat portofelul în acre avea carduri bancare, o agendă telefonică și o sumă de bani. Acesta a constatat că de pe cardurile bancare a fost retrasă suma de 7.400 de lei.

Polițiștii au efectuat joi patru percheziții, trei în Capitală și una în Ilfov, la trei bărbați cu vârste curpinse între 51 și 57 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

CITEȘTE ȘI: Durerile puternice de spate și de articulații pot arăta că ai nevoie de această vitamină

Aceștia au fost duși la sediul Poliției, audiați și apoi reținuți pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

„În sarcina celor trei bărbaţi s-a reținut că în data de 16 iunie a.c., în jurul orei 12.30, în baza unei înţelegeri prealabile, în timp ce se aflau într-un autobuz, pe raza sectorului 1, i-ar fi sustras persoanei vătămate un portofel în care avea suma de 580 lei și carduri bancare. Ulterior, bănuiţii s-ar fi deplasat într-o zonă din sectorul 5, unde ar fi efectuat mai multe operaţiuni de retragere numerar, în valoare totală de 7.500 lei”, se arată în comunicat.

În urma perchezițiilor efectuate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.