Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi din Galaţi au fost arestaţi preventiv după ce au spart nouă apartamente în nouă zile

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi din Târgu Mureş au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au spart, în nouă zile, nouă apartamente din municipiul Galaţi, se arată într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au organizat prinderea în flagrant a trei persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe, de pe raza municipiului, conform Agerpres.

Cu ocazia flagrantului, poliţiştii au blocat în trafic autoturismul pe care aceştia l-au folosit pentru a se deplasa de la locul faptei. Asupra lor au fost găsite sumele de 8.900 lei şi 250 euro, bani sustraşi cu puţin timp înainte, dintr-un apartament al unui bloc situat pe strada Traian. De asemenea, a fost găsit şi dispozitivul folosit pentru deschiderea uşilor, precum şi instrumentele adiacente acestuia.

În fapt, în perioada 15-24.03.2018, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 39 ani, toţi din municipiul Târgu Mureş, folosind un dispozitiv ce imită cheia de yală, ar fi pătruns în nouă apartamente din Galaţi, de unde ar fi sustras bani şi bijuterii, prejudiciul estimat fiind de 12.000 euro şi 52000 lei. În urma cercetărilor, a rezultat că cei trei pătrundeau în locuinţele vizate, în intervalul orar 12.00 - 16.00, fără a răvăşi bunurile din interior şi încuind la plecare uşa cu acelaşi dispozitiv utilizat pentru a o descuia.

Cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audiere, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ulterior, au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În faţa instanţei, bărbaţii au recunoscut săvârşirea a patru dintre fapte, poliţiştii continuând cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.