Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi, arestaţi preventiv după ce au furat bijuterii dintr-o locuinţă

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi au fost arestaţi preventiv după ce au furat bijuterii dintr-o locuinţă din comuna gălăţeană Fârţăneşti, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, la data de 1 ianuarie, la ora 04:18, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin Apel Unic de Urgenţă 112, de o femeie cu vârsta de 41 de ani, domiciliată în municipiul Galaţi, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta locuinţei ce îi aparţine şi care este situată în comuna Fârţăneşti, judeţul Galaţi şi au sustras mai multe bijuterii.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Bujor şi ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti, care s-au deplasat la faţa locului, au efectuat cercetarea şi au stabilit faptul că în noaptea de 31.12.2022/01.01.2023, în intervalul orar 18:00 - 04:00, persoane necunoscute, profitând de faptul că proprietarii nu sunt acasă, au pătruns în curtea locuinţei prin escaladarea gardului, iar apoi au forţat o fereastră de tip termopan şi au intrat în imobil. Din locuinţă au fost sustrase mai multe bijuterii din aur şi argint, cantitatea fiind de circa 500 grame, valoarea prejudiciului ridicându-se la 80.000 de lei, potrivit Agerpres.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările urmând a fi continuate de poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală, la data de 03.01.2023 au fost identificate persoanele bănuite de comiterea acestui furt calificat, fiind vorba de trei bărbaţi cu vârstele de 24, 25 şi 27 de ani, toţi cu domiciliile în comuna Fârţăneşti.

După audieri şi după administrarea probatoriului în cauza penală, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de toţi cei trei bărbaţi, care au fost introduşi ulterior în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Galaţi.

La data de 4 ianuarie, Judecătoria Târgu Bujor a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor şi a luat măsura arestării preventive a celor trei bărbaţi pe o perioadă de 30 de zile.

Bunurile sustrase au fost găsite şi au fost predate persoanei vătămate, astfel că prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.