Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei câini folosiţi de un bucureştean la braconaj au fost confiscaţi şi predaţi la un adăpost

cainii-agresivi

Trei câini folosiţi de un bucureştean la braconaj au fost confiscaţi şi predaţi la un adăpost, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, confrom Agerpres.

Braconierul a fost identificat de poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au fost sesizaţi că pe raza localităţii Râca a fost observat un bărbat care căuta vânat cu câini din rasa ogar. 

"În urma verificărilor, s-a stabilit că (...) bărbatul în cauză, de 33 de ani, din Bucureşti, ar fi efectuat activităţi de căutare a vânatului pe raza unui fond de vânătoare, la limita cu judeţul Teleorman, cu ajutorul a trei câini din rasa ogar, la momentul identificării neavând asupra sa vânat", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citește și: Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblaţi după teste de gripă pentru că le faceţi degeaba! Medicamentul Oseltamivir ia gripa în 24 de ore

Conform aceleiaşi surse, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic, iar cei trei ogari au fost ridicaţi şi lăsaţi în custodie la un adăpost pentru câini. 

Poliţiştii reamintesc faptul că practicarea vânătorii cu laţuri, ogari sau metişi de ogari constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani sau cu amendă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.