Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei cetățeni turci s-au ales cu dosar penal, după ce au încercat să introducă ilegal în România bunuri în valoare de 184.950 de lei

facebook
justitie dosar penal

Trei cetăţeni turci cu vârste cuprinse între 22 şi 47 de ani sunt cercetaţi penal după ce au încercat să introducă ilegal în ţară, prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, bunuri în valoare de 184.950 de lei ascunse în trei autocare care făceau curse de transport persoane pe ruta Turcia-România.

"Astăzi, în urma analizei factorilor de risc, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, au fost selectate pentru control amănunţit mai multe autocare aparţinând unor firme de transport persoane, care circulă pe ruta Turcia-România. Astfel, în trei autocare care s-au prezentat la controlul specific la frontieră, pe sensul de intrare în ţară, au fost descoperite 499 produse parfumerie şi 180 articole vestimentaţie, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt trei cetăţeni turci, cu vârste de 22, 23, respectiv 47 de ani, pasageri în autocare, care au declarat că au cumpărat produsele din Turcia şi aveau intenţia de a le comercializa pe teritoriul României', a declarat joi, presei, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Andreea Bicu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila: ‘Ministerul Sănătăţii are nevoie de o strategie mai clară şi o coordonare mai bună”

Bunurile, în valoare de aproximativ 184.950 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare' faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările şi completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.