Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei dintre agenţii rutieri acuzaţi de luare de mită, în arest preventiv: Al patrulea, control judiciar

ciocanel judecator

Tribunalul Bistriţa-Năsăud a decis, miercuri, ca trei dintre cei patru agenţi de poliţie de la Rutieră acuzaţi de luare de mită să fie plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile, iar ultimul, sub control judiciar timp de 60 de zile, potrivit datelor comunicate Agerpres de către purtătorul de cuvânt al instanţei, Dana Ceuca.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Cluj. Printre inculpaţii pentru care instanţa a decis că se impune măsura arestului preventiv se află şi cei doi poliţişti prinşi în flagrant în timp ce primeau mită suma de 150 lei de la un investigator sub acoperire, în noaptea de 27 spre 28 august, pentru a nu constata o contravenţie rutieră. În cadrul acţiunii în flagrant a Direcţiei Generale Anticorupţie, asupra celor doi poliţişti au fost găsite sume de bani despre care anchetatorii cred că ar proveni tot din mită, respectiv 205 lei şi 100 euro.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cei patru agenţi de la Rutieră sunt acuzaţi în total de 15 infracţiuni de luare de mită, unele în formă continuată, comise în perioada octombrie 2015 - august 2017. Pentru fiecare faptă comisă, poliţiştii riscă între 3 şi 10 ani de închisoare.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.