Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei femei s-au rupt în bătaie din cauza unui bărbat: scenele incredibile, chiar în fața secției de poliție/ Video

www.vasile-dale.ro
bataie Ocna Sugatag

Au apus vremurile în care porneau războaie din cauza unei femei. În prezent, situația s-a inversat, iar femeile au ajuns să se bată pentru un bărbat, în plină stradă.

Scenele incredibile au avut loc în Ocna Șugatag și s-a lăsat cu o urmărire în trafic. Două femei erau într-o mașină și urmăreau o altă mașină, în care se afla tot o femeie.

La un moment dat, femeia care se afla singură în mașină a oprit chiar în fața sediului Poliției din Ocna Șugatag. Urmăritoarele nu au ținut cont de nimic, au coborât din mașină și a început o păruială de zile mari.

La mijloc se pare că este iubirea pentru un bărbat. Iubita oficială și prietena ei au bătut-o pe cea care ar fi fost amanta bărbatului, informează Vasile-Dale.ro.

Femeia bătută a ieșit șifonată destul de tare din conflict, asta pentru că și-a pierdut mai mulți dinți. Victima a depus plângere la poliție, chiar la secția care se afla în apropiere.

Ce spun polițiștii

Polițiștii au deschis un dosar penal, ca urmare a scandalului în care au fost implicate cele trei femei.

”În această seară, la ora 20.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați telefonic de către o femeie de 42 de ani din Ferești, despre faptul că a fost agresată.

Polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în localitatea Ocna Șugatag, a fost agresată fizic de o altă femeie, în vârstă de 46 de ani din Ferești, provocându-i leziuni.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, arată un comunicat al Poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.