Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei hoți de buzunare au fost prinși în flagrant într-un autobuz din Voluntari în timp ce furau portofelul unui călător

hot de buzunare

Trei hoți de buzunare au fost prinși în flagrant într-un autobuz din Voluntari în timp ce furau portofelul unui călător, iar unul dintre ei a agresat un polițist.

Incidentul s-a produs în orașul Voluntari. Polițiștii au prins în flagrant trei bărbați care aflându-se într-un autobuz, sustrăgeau portofelului unui călător, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

„La data de 22 septembrie, în jurul orelor 12:20, executând activități specifice într-un mijloc de transport în comun, care se deplasa pe raza orașului Voluntari, polițiștii Brigăzii pentru Transport Public din cadrul D.G.P.M.B. au prins în flagrant 3 bărbați, în timp ce unul dintre aceștia sustrăgea portofelul unui călător, iar ceilați 2 efectuau acte materiale, care să faciliteze furtul”, au anunțat reprezentanții Poliției.

În momentul în care polițiștii au intervenit, unul dintre bărbați a devenit agresiv și a încercat să fugă, însă toți trei au fost imobilizați și duși la Secția de Poliție.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, ei au ajuns în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Buftea, care a dispus arestarea preventivă față de două persoane și arestul la domiciliu pentru cea de-a treia persoană.

În acest caz, se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, complicitate la tâlhărie calificată și ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.