Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei jandarmi din Neamț au fost infectaţi cu COVID-19

Facebook
covid 19 coronavirus

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Neamţ a anunţat că trei jandarmi din cadrul subunităţii Bicaz au fost infectaţi cu COVID-19, ei fiind testaţi după ce au prezentat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, iar în prezent se află internaţi în spital, potrivit news.ro.

IJJ a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că cei trei jandarmi execută misiuni de pază şi protecţie şi nu au fost identificaţi contacţi direcţi în rândul colegilor lor.

“În perioada 21 – 25 august, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ au fost înregistrate trei cazuri noi de infectare cu COVID-19. Cei trei colegi au prezentat simptome specifice COVID-19 în perioada menţionată, rezultatele testelor fiind pozitive, iar în prezent se află înternaţi în spital. Aceştia sunt încadraţi la Detaşamentul 3 Jandarmi Bicaz şi execută misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele aflate în competenţă. Urmare a anchetei epidemiologice a rezultat faptul că în rândul jandarmilor nu au fost identificaţi contacţi direcţi şi nu a fost impusă măsura autoizolării”, se arată în comunicatul IJJ Neamţ.

CITEȘTE ȘI: Riscul de a lua coronavirus în scara blocului – Care locuri sunt mai periculoase

Sursa citată menţionează că au fost luate măsuri de igienizare şi dezinfectare a spaţiilor de lucru din cadrul inspectoratului şi a autospecialelor.

“Pe lângă măsurile dispuse zilnic pentru protecţia personalului, în referire la echiparea jandarmilor care intră în serviciu cu mască de protecţie, mănuşi şi posibilitatea utilizării substanţelor dezinfectante precum şi portul mijloacelor de protecţie în mod corespunzător au fost dispuse măsuri de igienizare şi dezinfectare periodică a spaţiilor de lucru precum şi a autospecialelor din dotare în vederea limitării răspândirii virusului”, a mai afirmat IJJ Neamţ.

De la începutul pandemiei, în judeţul Neamţ au fost confirmate aproape 2.000 de cazuri de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.