Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei judecători și un specialist IT de la Tribunalul Olt, infectați cu Covid

medlife.ro
test covid-19

Tribunalul Olt a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că trei judecători din cadrul instanţei, precum şi trei grefieri şi un specialist IT sunt infectaţi cu noul coronavirus, iar cauzele aflate pe rolul completelor în care sunt titulari cei trei judecători vor fi amânate până la revenirea acestora, potrivit Agerpres.

Robert Turcescu iese la atac: 'USR nu e un partid, e o iluzie'. Ce spune Rareș Bogdan despre atitudinea USR-PLUS

"Având în vedere apariţia în mass-media a unor informaţii privind existenţa unor cazuri de infectări cu noul coronavirus la Tribunalul Olt, aducem la cunoştinţa publicului că în cadrul instanţei, în prezent, există şapte cazuri de infectare în rândul personalului instanţei - trei judecători, trei grefieri şi un specialist IT. Având în vedere necesitatea desfăşurării activităţii în condiţii de sănătate pentru personalul instanţei şi pentru justiţiabili, la data de 17.11.2020 a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Olt în care s-a hotărât ca activitatea de judecată în cazurile completelor de judecată unice sau colegiale, în care titularul sau cel puţin unul dintre titulari se află în imposibilitatea desfăşurării activităţii din cauza infectării, să se desfăşoare prin luarea măsurii amânării cauzelor aflate pe rol până la revenirea titularului completului la serviciu", se precizează în comunicatul Tribunalului Olt.

Sursa citată mai informează că va fi sesizată Direcţia de Sănătate Publică pentru efectuarea unei analize a situaţiei şi a comunicării măsurilor suplimentare ce trebuie luate.

Primele trei cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 la Tribunalul Olt au fost raportate luni, când au fost confirmaţi trei judecători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.