Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei maşini, distruse într-un incendiu provocat intenţionat - Se caută persoana vinovată

ISU Cluj
masina in flacari

Poliţiştii vâlceni au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru identificarea autorului unui incendiu produs vineri dimineaţa într-un cartier din Râmnicu Vâlcea, în care au ars trei autoturisme, potrivit Agerpres.

"Prin apel la 112, în jurul orei 03,50, am fost anunţaţi de producerea unui incendiu, la un autoturism, care apoi s-a extins la alte două maşini, în cartierul Ostroveni, pe strada Tineretului. S-au deplasat, de urgenţă, la locul evenimentului, forţe aparţinând Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari. Din fericire, nu există victime. Incendiul a afectat un autoturism în proporţie de 100%, al doilea autoturism - 80% şi al treilea autoturism în proporţie de 50%", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Din informaţiile autorităţilor, se pare că incendiul ar fi fost pus intenţionat la unul dintre autoturisme, flăcările extinzându-se cu repeziciune şi la celelalte două care erau parcate în vecinătate.

"Conform reprezentanţilor Poliţiei locale, după vizionarea filmărilor surprinse de camerele stradale, cauza incendiului este acţiune intenţionată", a precizat ISU.

În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.