Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei membri ai unei rețele de trafic de migranți din Asia, reținuți la Suceava

houstonchronicle.com
extradare catuse

Trei membri ai unei rețele care ajuta migranți din Asia să ajungă de la granița cu Ucraina la București au fost reținuți, iar un altul a fost plasat sub control judiciar, într-un dosar instrumentat de polițiștii BCCO Suceava și de procurorii DIICOT, conform Mediafax.

Potrivit unui comunicat al BCCO Suceava, membrii grupării erau specializați în traficul de migranți în zona frontierei cu Ucraina.

Membrii rețelei acționau împreună cu cetățeni ucraineni și preluau din zona de frontieră migranți de origine asiatică, după ce aceștia treceau fraudulos granița. Potrivit polițiștilor, românii ar fi asigurat transportul migranților spre București, de unde aceștia ar fi urmat să se deplaseze în state din vestul Europei.

Polițiștii au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza județului Suceava, iar patru persoane au fost duse la audieri. Trei din membrii grupării au fost reținuți și prezentați Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar o altă persoană a fost plasată sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.