Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TREI ORE a durat ședința dintre Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă şi Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Întrevederea de marți, din biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, cu premierul Viorica Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și ministrul Tudorel Toader s-a încheiat după aproape trei ore. Niciunul nu a făcut declarații la final.

Întâlnirea a avut loc imediat după ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului pentru marcarea a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de existență a Alianței Nord-Atlantice, la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Liviu Dragnea își taxează propriii subalterni: Greșeală impardonabilă!

Anterior întrevederii din biroul președintelui Camerei Deputaților, Toader declara, întrebat dacă a discutat cu liderii coaliției de guvernare sau cu premierul Dăncilă despre ordonanțele pe Codurile penale sau completurile de 5, că nu a primit nicio invitație, însă când va primi va participa.

Solicitat să comenteze dacă este urgentă modificarea codurilor penale, Toader a răspuns pozitiv. „Da, pentru că sunt multe decizii ale CCR din anii din urmă care nu au fost transpuse în Codul penal, avem directive europene care trebuiesc transpuse chiar în Codul Penal, confiscarea extinsă sau consilidarea prezumției de nevinovăție”.

Citește și: Atenție, fermieri! Petre Daea anunță victoria – A fost eliminată

De asemenea și ședința conducerii PSD cu liderii județeni și primarii, în care au fost discuții despre strategia la campania electorală pentru europarlamentare s-a încheiat, marți seară, fără ca vreun social-democrat să facă declarații.

Marți dimineață, înaintea reuniunii, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că miniștrii și candidații PSD la europarlamentare vor participa la mitinguri electorale la nivel național, unde se vor afla ”printre oameni, lângă oameni”, el afirmând că probabil va fi organizat manifestație și în Capitală.

Citește și: Klaus Iohannis, critică dură la adresa Guvernului PSD! Acuză un asalt fără precedent

Totodată, Ștefănescu a mai susținut că PSD va mai avea o întrunire, joi, cu primarii și liderii organizațiilor PSD din zona București-Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.