Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au fost rănite în accidentul produs pe DEx12, în Olt: Traficul rutier a fost reluat

smurd.ro
ambulanta smurd

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs, luni, pe DEx 12, la kilometrul 32, pe sensul de mers Craiova - Piteşti, după ce o şoferiţă a intrat prin loc nepermis şi apoi pe contrasens, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Traficul pe DEx12 pe sensul spre Piteşti a fost blocat timp de circa o oră, pe durata intervenţiei echipelor medicale şi a efectuării cercetărilor la locul accidentului, potrivit Agerpres.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi o semiremorcă, în care se aflau, în total, patru persoane, dintre care trei, şoferii autoturismelor şi o pasageră din una dintre maşini, au fost transportate la spital.

Coliziunea între autovehicule a avut loc după ce un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 49 de ani, a intrat pe DEx 12 printr-o zonă cu acces interzis şi a circulat pe contrasens.

"Din primele cercetări, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 49 de ani, în care se mai afla şi o altă femeie, pasager, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului accesul interzis şi a pătruns pe Drumul Expres 12, circulând pe sensul opus de mers, unde la kilometrul 32, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, pe banda 2 de mers, din direcţia Craiova către Piteşti. Din coliziune, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 36 de ani a ricoşat într-un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, condus regulamentar pe banda 1 de mers, de către un bărbat de 45 de ani", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Pasagera rănită a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, iar şoferii autoturismelor au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

DEx12 este deschis traficului rutier pe un sector de 18,5 kilometri, între localităţile Pieleşti (Dolj) şi Piatra-Olt (Olt). Acest sector de drum permite ocolirea oraşului Balş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.