Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane au rămas blocate într-o fântână de 15 metri, în Vrancea

pompieri giurgiu

Trei persoane din comuna Tănăsoaia au rămas blocate, marţi, într-o fântână de 15 metri pe care o curăţau, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea acestora, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Pompierii militari intervin în comuna Tănăsoaia, după ce un apel la numărul unic 112, primit în jurul orei 15,30, anunţa despre faptul că trei persoane care curăţau o fântână adâncă de circa 15 metri au fost surprinse în interior. La locul indicat s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD", a precizat ISU Vrancea.

De asemenea, la faţa locului sunt prezente şi echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Podu Turcului, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi al Serviciul de Ambulanţă Podu Turcului, precum şi pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tănăsoaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.