Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane care nu au respectat măsura carantinei la domiciliu în Vrancea s-au ales cu dosare penale

dosare

Poliţiştii vrânceni au întocmit dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor pentru trei persoane care nu au respectat măsura carantinei la domiciliu, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii vrânceni au dispus plasarea în carantină instituţionalizată, pentru următoarele 14 zile, faţă de trei persoane care nu au respectat măsura carantinei la domiciliu. Totodată, acestora le-au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea faptei de zădărnicirea combaterii bolilor", a precizat IPJ Vrancea.

Citește și: Avertismentul unui medic de la Matei Balș: 'Vârful pandemiei ar putea fi atins între Paște și 1 Mai, dar trei scenarii pot da toate calculele peste cap'

Cele trei persoane au fost plasate iniţial în carantină la domiciliu după ce s-au întors din străinătate, deoarece la momentul efectuării triajului epidemiologic nu au putut fi identificate spaţii pentru carantina instituţionalizată.

Potrivit IPJ Vrancea, s-au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, care are ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare. Astfel, în ultimele 24 de ore, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.479 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 213 sancţiuni persoanelor care nu au respectat măsurile privind restricţionarea circulaţiei în intervalul 22,00 - 6,00, în valoare de peste 300.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.