Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane din Vrancea, între care un minor, au fost rănite de petarde în noaptea de Anul Nou

portalsm.ro
petarda

Trei persoane din judeţul Vrancea, între care şi un minor de 16 ani, au fost rănite în noaptea de Anul Nou din cauza unor articole pirotehnice utilizate necorespunzător, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Noaptea de 31 decembrie 2020 spre 1 ianuarie 2021 a adus şi primele trei persoane rănite din cauza articolelor pirotehnice, utilizate în mod necorespunzător, respectiv un bărbat de 31 de ani, din comuna Tâmboeşti, un minor de 16 ani din localitatea Vârteşcoiu şi un bărbat de 42 de ani, din municipiul Focşani, care au suferit leziuni", a precizat IPJ Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VIDEO Decizie ISTORICĂ luată de Patriarhia Română față de românii din străinătate + AVERTISMENTUL pentru noua coaliție guvernamentală

Potrivit sursei citate, în ultima zi din 2020, precum şi în noaptea de Anul Nou, poliţiştii vrânceni au confiscat încă aproximativ 75 de kilograme de produse pirotehnice.

De asemenea, ca urmare a depistării a şapte persoane neautorizate, au fost întocmite tot atâtea dosare penale conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vrancea, împreună cu poliţiştii din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică şi poliţie rutieră, au acţionat conform planului de acţiune "Foc de artificii", care s-a desfăşurat la nivel naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.