Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane rănite în urma impactului între un microbuz şi un autoturism

lapresse.tn
accident

Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineaţa, după ce un microbuz de persoane, fără pasageri, a intrat în coliziune cu un autoturism, între Copşa Mică şi Valea Viilor, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, potrivit Agerpres.

"ISU Sibiu intervine de urgenţă cu un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, pe DJ 142, direcţia de mers dinspre Copşa Mică spre Valea Viilor, la un accident rutier între un autoturism şi un microbuz. S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate, iar echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaş o femeie de aproximativ 35 de ani, conştientă, care acuza dureri la nivelul coloanei vertebrale şi torace şi suspiciune de fractură membru superior. Alţi doi bărbaţi au fost transportaţi de către echipajul SAJ", au anunţat reprezentanţii ISU Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis două echipaje la locul accidentului.

Citește și: O fetiţă de 8 ani şi o femeie au fost rănite într-un accident rutier

"SAJ Sibiu trimite de la Mediaş două echipaje de tip B la un accident rutier produs între Copşa Mică şi Valea Viilor. Sunt trei victime, conştiente, neîncarcerate. Două dintre ele sunt transportate de către echipajele SAJ Sibiu la CPU Mediaş. Un bărbat de 40 de ani prezintă traumatism toracic şi TCC, iar al doilea bărbat, de 54 de ani, prezintă traumatism toracic. Ambii sunt în stare stabilă. ISU transportă a treia victimă", au informat reprezentanţii SAJ Sibiu.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei în curbă.

"DJ 142G, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, şoferul unui microbuz transport persoane, fără pasageri, condus dinspre Copşa Mică spre Valea Viilor, pierde controlul direcţiei, pătrunde pe contrasens şi intră in coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. Şoferul turismului, 40 de ani, şi pasagera, 36 de ani, sunt transportaţi la spital, conştienţi", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Conform acesteia, traficul se desfăşoară alternativ la locul accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.