Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane rănite în Vaslui după ce autoturismul cu care circulau a intrat într-un copac

accident

Trei tineri au fost răniţi, vineri, după ce maşina cu care circulau a intrat într-un copac, pe DJ 243, în comuna Perieni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale, o autospecială de stingere cu apă şi spumă echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD tip B2, la faţa locului fiind deplasate şi două ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, anunță Agerpres.

"La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism avariat, care lovise un arbore şi trei persoane rănite, dintre care două erau imobilizate. Victimele, trei persoane de sex masculin, au vârste de 18, 20 şi 26 ani. Victimele au fost evaluate şi au primit primele îngrijiri medicale, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Pompierii militari au asigurat măsuri de balizare a zonei şi au asigurat măsurile PSI specifice unor astfel de intervenţii", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.