Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei proiectile neexplodate au fost descoperite într-o balastieră din Panciu

Antena 1
proiectil

Trei proiectile neexplodate au fost descoperite, luni, pe banda de sortare a pietrişului de la o balastieră din localitatea Panciu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Echipa pirotehnică din cadrul ISU Vrancea a fost solicitată astăzi, 28 decembrie, să intervină într-o misiune de asanare a muniţiei rămase neexplodate, în localitatea Panciu. Lucrătorii unei balastiere au alertat pirotehniştii ISU, după ce au observat pe banda de sortare a pietrişului elementele de muniţie", precizează ISU Vrancea, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

Potrivit sursei citate, specialiştii pirotehnişti au identificat trei proiectile explozive, respectiv un proiectil exploziv calibru 152 mm, un proiectil exploziv calibru 122 mm şi un proiectil exploziv calibru 72 mm.

Muniţia descoperită a fost preluată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă, în vederea distrugerii ulterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.