Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei studenți la meteo au murit într-un accident, după ce au filmat o tornadă

fr.de
taifun uragan furtuna

Trei studenți la specializarea meteorologie a Universității din Oklahoma au murit într-un accident, la câteva ore după ce au filmat o tornadă. Tinerii au condus spre casă pe furtună și mașina lor a alunecat.

Trei studenți la specializarea meteorologie au murit într-un accident de mașină în timp ce se întorceau dintr-o excursie de monitorizare a unei tornade în Kansas, transmite BBC.

Nicholas Nair, în vârstă de 20 de ani, Gavin Short, în vârstă de 19 ani, și Drake Brooks, în vârstă de 22 de ani - de la Universitatea din Oklahoma - au murit pe loc. Coliziunea a avut loc la doar câteva ore după ce Nair și Short au postat pe Twitter imagini din Herington, Kansas, cu o tornadă trecând peste o autostradă.

Conducând înapoi în Oklahoma pe furtună, mașina lor a alunecat și a fost lovită de un tractor cu remorcă. Șoferul tractorului a fost externat din spital.

Se pare că cei trei făceau parte dintr-un grup mai mare de studenți de la Universitatea din Oklahoma care au mers în Kansas pentru a urmări tornada din weekend.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.