Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri din Tecuci, între care doi minori, au fost reţinuţi pentru furturi din locuinţe

Trei tineri, între care doi minori, din Tecuci, au fost reţinuţi de poliţişti după comiterea unor furturi din locuinţe din municipiul Galaţi, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii au depistat în flagrant doi tineri cu vârstele de 16, respectiv 24 ani, ambii din municipiul Tecuci, în timp ce încercau să forţeze fereastra unei locuinţe de la parterul unui bloc situat pe strada Fagului, din municipiul Galaţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Un medic de la UPU-SMURD vorbește despre 'psihoza Groșan': oamenii refuză masca de oxigen

Din primele investigaţii a rezultat că cei doi, însoţiţi de un alt tânăr, ar fi vrut să pătrundă în locuinţa respectivă, prin forţarea ferestrei.

Continuând cercetările, s-a stabilit că în aceeaşi zi, aceştia, forţând fereastra cu tâmplărie termopan, ar fi pătruns în altă locuinţă, dintr-un bloc situat pe strada Lebedei, din municipiul Galaţi, de unde au sustras un laptop, patru telefoane mobile, trei ceasuri de mână, o brăţară din aur şi suma de 400 lei.

La scurt timp după depistarea celor doi, a fost identificat şi cel de-al treilea prezumtiv autor al furtului, în persoana unui adolescent de 17 ani, din municipiul Tecuci, care a fost, de asemenea, condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Cei trei tineri au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor.

Acesta este cel de-al patrulea grup infracţional axat pe furtul din locuinţe având ca mod de operare forţarea ferestrei termopan pe care poliţiştii gălăţeni l-au identificat în decursul ultimelor două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.