Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri din Vaslui au fost prinşi de jandarmi în timp ce sustrăgeau 100 kilograme de fier vechi de la o fostă fabrică

jandarmeria

Trei tineri în vârstă de 16, 19, respectiv 35 de ani au fost surprinşi de un echipaj de jandarmi în timp ce sustrăgeau peste 100 de kilograme de fier vechi provenit din demolarea unei foste fabrici de mobilă care este situată în zona industrială a municipiului Vaslui.

"Marţi, 19 octombrie, în jurul orelor 18,00, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină la fosta fabrică de mobilă 'Movas' de pe strada Fabricii din municipiul Vaslui, adresă la care momentan se află un şantier în lucru unde se execută lucrări de demolare. La faţa locului jandarmii au observat că programul de lucru pe şantier era încheiat pe ziua respectivă, însă trei persoane încărcau sârmă şi bare de fier de diferite dimensiuni şi grosimi într-un atelaj şi în scurt timp se pregăteau să plece. Jandarmii au procedat la legitimarea acestora şi cu această ocazie i-au întrebat de provenienţa materialelor. Bărbaţii au declarat că au luat materialele din locul în care erau depozitate şi că intenţionau să le comercializeze ulterior la un centru de colectare a fierului vechi", precizează un comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, potrivit Agerpres.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Vaslui, unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale.

Materialele au fost predate proprietarului de drept, reprezentantul societăţii care deţine în acest moment spaţiul respectiv. Acesta le-a declarat jandarmilor că nu este prima dată când se încearcă sustragerea fierului vechi extras în urma demolării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.