Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri implicaţi în furtul unor motofierăstraie, identificaţi de poliţişti în urma vizionării conţinutului camerelor de supraveghere

Trei persoane implicate în furtul a patru motofierăstraie dintr-o gospodărie din Satu Nou de Sus au fost identificate de poliţişti în urma vizionării conţinutului camerelor de supraveghere, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

" O femeie de 47 de ani din Satu Nou de Sus a sesizat poliţiştii din oraşul Baia Sprie despre faptul că, în cursul nopţii, camerele de supraveghere amplasate în curtea imobilului ar fi surprins un tânăr de 22 de ani, care, împreună cu alte două persoane necunoscute, au pătruns în curtea imobilului, de unde au sustras patru motofierăstraie. Acestea erau amplasate pe o bancă şi într-o anexă, care nu este prevăzută cu uşă de acces. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Baia Sprie au reuşit identificarea tânărului şi a celorlalte două persoane implicate în săvârşirea faptei, fiind vorba de doi tineri de 18 şi 27 de ani din comunele Văleni şi Hoteni", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, obiectele sustrase au fost recuperate în totalitate şi predate persoanei vătămate.

"În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat" a mai adăugat Ionela Cozma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.