Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri, între care doi minori, reţinuţi în cazul bărbatului înjunghiat la un patinoar din Ploieşti

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii şi procurorii prahoveni au reţinut trei tineri, dintre care doi minori, în dosarul în care anchetează un conflict petrecut, sâmbătă, la un patinoar din Ploieşti, incident în urma căruia un bărbat de 20 de ani a fost înjunghiat. Cei trei sunt acuzaţi de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, potrivit news.ro

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că doi tineri de 17 ani şi un altul de 19 ani au fost reţinuţi în dosarul care vizează condiţiile în care un bărbat a fost înjunghiat, sâmbătă, la un patinoar din Ploieşti.
Rezultatele preliminare ale anchetei arată că a fost vorba despre un conflict spontan, iar victima, care a ajuns la spital, nu îi cunoştea pe agresori. Cinci persoane au fost implicate, însă trei dintre ele au folosit arme albe. Asupra suspecţilor au fost descoperite, de altfel, obiecte precum cuţite şi bricege.
Tinerii reţinuţi în acest caz nu au antecedente penale. Ei sunt inculpaţi pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.
Poliţia Prahova a anunţat, sâmbătă, că un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat în zona abdominală, în timp ce se afla în zona uni patinoar din Ploieşti, agresorul părăsind locul incidentului. Victima a fost dusă la spital. Incidentul violent a avut loc în parcarea unui mare centru comercial din zona de sud a oraşului, acolo unde este amenajat patinoarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.