Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei turiști au fost salvați de jandarmii montani din Vâlcea după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în apropiere de Obârșia Lotrului

lapresse.tn
accident

Trei turiști au fost salvați de jandarmii montani din Vâlcea, duminică după-amiază, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în apropiere de Obârșia Lotrului, potrivit Mediafax.

Potrivit Jandarmeriei Vâlcea, mașina în care se aflau cele trei persoane a fost implicată, duminică după-amiaza, într-un accident rutier pe drumul dintre Voineasa și Obârșia Lotrului. Jandarmii de la Postul Montan Voineasa, aflați într-o misiune de patrulare, au văzut mașina răsturnată în zăpadă, pe marginea drumului.

Jandarmii le-au acordat primul ajutor celor trei turiști și i-au ajutat să scoată mașină din nămeți.

CITEȘTE ȘI: Efectele uimitoare ale unui pui de somn. Ce se întâmplă în corp, în funcție de durată

„În timp ce echipajul de jandarmerie din cadrul Postului montan de jandarmi Voineasa, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, se deplasa către Obârșia Lotrului, a observat un accident rutier în care erau implicate trei persoane. Jandarmii nu au stat pe gânduri și au oferit de îndată sprijin turiștilor.Aceștia au verificat starea de sănătate în care se aflau cele trei persoane, doi bărbați și o femeie, pentru a acorda primul ajutor și au reușit să readucă autoturismul la starea sa inițială”, anunță Inspectoratul de Jandarmi Vâlcea.

Autoturismul era grav avariat, așa că jandarmii au solicitat ajutorul unei firme specializate în tractări auto.

Potrivit Jandarmeriei Vâlcea, cele trei persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au rămas la locul accidentului până la sosirea firmei de tractări auto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.