Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei unităţi şcolare din Vrancea fac cursuri exclusiv online, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor şi al angajaţilor

cursuri online

Trei unităţi de învăţământ din judeţul Vrancea desfăşoară cursuri exclusiv online după ce un număr însemnat de cadre didactice şi elevi s-au infectat cu coronavirus, în ultimele zile, potrivit news.ro.

Conform datelor transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, începând de marţi, desfăşoară cursuri doar în sistem online Grădiniţa nr. 4 din Focşani, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" din Focşani şi Liceul Teoretic "Grigore Gheba" Dumitreşti.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

Consiliile de administraţie ale acestor unităţi de învăţământ au aprobat trecerea în online a tuturor claselor după ce un număr însemnat de cadre didactice şi copii s-au infectat cu coronavirus.

În judeţul Vrancea sunt, conform celor mai recente statistici, 252 de elevi infectaţi cu coronavirus, 110 angajaţi din şcoli şi grădiniţe, în total fiind în online 66 de clase.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, rata de infectare în judeţul Vrancea este de 6.07, în timp ce în municipiul Focşani este de 12,47 cazuri de COVID la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.