Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Treisprezece jucători, între care şi Simona Halep, implicaţi într-o campanie împotriva violenţei de gen

Instagram
Simona Halep

Treisprezece jucători de tenis, din circuitele ATP şi WTA, colaborează cu Fundaţia Mutua Madrilena la o nouă campanie de sensibilizare împotriva violenţei bazată pe gen, care coincide cu turneul WTA 1.000 de la Madrid, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Simona Halep, Naomi Osaka, Dominique Thiem, Fernando Verdasco, Elina Svitolina, Feliciano Lopez, Kiki Bertens, Pablo Carreno Busta, Alexander Zverev, Angelique Kerber, Carla Suarez Navarro, Juan Martín del Potro şi Karolina Pliskova sunt personajele din tenis care au luat parte la videoclipul campaniei, intitulat "NU".

"Când vine vorba de maltratare ştim un singur cuvânt", se arată în fraza care motivează mesajul. "Fără insulte, fără umilinţe, fără bătăi", se arată în videoclip.

Citește și: BREAKING Dragnea a SCOS IEPURELE DIN PĂLĂRIE în fața judecătorilor...

Videoclipul şi elementele sale grafice ale campaniei vor fi difuzate la posturile de televiziune, în presă, reţele de socializare şi pe terenurile turneului de la Madrid.

Fundaţia Mutua Madrilena a iniţiat în 2012 o campanie împotriva violenţei de gen. În colaborare cu un ONG, aceasta îşi propune să ajute femeile care suferă de pe urma abuzurilor şi copiii acestora, organizând diferite acţiuni de sensibilizare a opiniei publice împotriva violenţei şi de izolare socială a agresorilor.

Jucătoarea română Simona Halep (29 ani, 3 WTA), a treia favorită, va debuta în prima rundă la Madrid contra unei jucătoare spaniole, Sara Sorribes Tormo (24 ani, 46 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.