Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trenurile CFR Călători,care circulă între Gara de Nord şi Aeroport, vor opri şi în staţia Parc Mogoşoaia

CFR Calatori
CFR Tomis Expres vagon tren

Toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 6:00 - 23:00 spre şi dinspre Aeroportul Henri Coandă vor opri şi în staţia Parc Mogoşoaia, începând din 15 iulie, informează vineri compania.

Durata unei călătorii pe distanţa Bucureşti Nord - Parc Mogoşoaia este de 11 minute, iar preţul biletului este de 4 lei, conform CFR Călători.

Mersul trenurilor CFR Călători spre şi dinspre Parc Mogoşoaia, ca şi biletele de tren pentru noua oprire, vor fi disponibile începând cu data de 15 iulie 2021 şi vor putea fi accesate pe www.cfrcalatori.ro de la aceeaşi dată, Agerpres informs.

Trenurile CFR Călători care leagă Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale, oferind astfel pasagerilor mai multă mobilitate şi un program previzibil al orelor de plecare şi de sosire, potrivit operatorului.

Călătoria cu trenul între Bucureşti şi Parc Mogoşoaia reprezintă o alternativă verde de transport, mai accesibilă din punct de vedere al costurilor şi mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de afaceri sau navetă, fie recreaţionale.

Biletele de tren se pot cumpăra online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro; din aplicaţia mobilă "CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online"; de la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj CFR Călători, cu emitere electronică a legitimaţiilor de călătorie sau de la automatele de vânzare bilete aparţinând CFR Călători.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.