Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tribunalul București a respins contestațiile depuse de Daniel Florea împotriva candidaților PNL

instanta-1

Reprezentanţii PNL Sector 5 afirmă că Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile depuse de primarul Daniel Florea (PSD) care a încercat să blocheze candidaţii PNL la alegerile locale. Instanţa a confirmat astfel o decizie din urmă cu două zile a Judecătoriei Sectorului 5, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de PNL Sector 5, Tribunalul Bucureşti a confirmat definitiv, vineri, soluţiile de respingere pronunţate de Judecătoria Sectorului 5 pentru toate cele 4 contestaţii depuse de primarul PSD, Daniel Florea, care a încercat blocarea nelegală a candidatului PNL Cristian Băcanu de a participa la alegerile pentru poziţia de primar al sectorului, precum şi a candidaţilor la Consiliul Local Sector 5 din partea PNL.

“După decizia judecătoriei din urmă cu două zile, când magistraţii au respins fără drept de replică toate constestaţiile împotriva PNL, doar un om iresponsabil ar fi continuat demersurile, fără să se gândească nicio clipă că se acoperă de ridicol. Acesta este primarul PSD Florea. Acţiunile sale confirmă informaţiile din zona primăriei care susţin că Florea va apela la orice tertip pentru a-şi îndepărta contracandidatul PNL, speriat că odată cu pierderea portofoliului de primar ar putea să-şi piardă şi libertatea”, a declarat preşedintele filialei Sector 5, Cristian Băcanu, citat în comunicat.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

Conform sursei citate, Florea este primarul în funcţie de la nivelul Bucureştiului ”cu cele mai agresive acţiuni” în perioada de strângere a semnăturilor şi în precampanie, în condiţiile în care panotajul publicitar cu aşa-zisele realizări ale Primăriei Sector 5 este plătit din bugetul centrul Cultural Stefan Iordache.

PNL Sector 5 aminteşte că, la începutul acestei săptămâni, filiala a formulat o plângere penală împotriva lui Daniel Florea, în urma apariţiei în spaţiul public al unui film în care erau prezentaţi angajaţi ai primăriei Sector 5 care completau liste de semnături în fals pentru susţinerea candidatului PSD.

În urmă cu câteva zile, la indicaţiile lui Florea au fost demontate şi rechiziţionate toate bannerele cu candidaţii PNL la Primăria de Sector şi Primăria Generală a Capitalei, Cristian Băcanu şi Nicuşor Dan.

În cursul zilei de miercuri, primarul PSD a transmis în mod abuziv o somaţie prin care i-a pus în vedere lui Cristian Băcanu să demonteze şi corturile electorale din sector, deşi acestea au fost instalate cu avizul tehnic din partea Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.