Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tribunalul București PUNE LUPA pe martori în dosarul lui Vanghelie - Mandate de aducere și amenzi stabilite de instanță

judecator justitie

Judecătorul Tribunalului București care are în lucru dosarul de corupție al fostului edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a dispus, miercuri, emiterea unor mandate de aducere pe numele a doi martori din dosar care nu se prezintă la audieri.

La termenul de miercuri al procesului cei doi martori trebuiau audiați dar nu au fost gășiți la locuințele lor de către persoanele însărcinate anterior de instanță cu aducerea lor la audieri în baza unor prime mandate de aducere emise.

Astfel au fost căutați martorii Iulian Lupeanu și Mariana Dumitru. Despre Lupeanu instanța aflat că este șofer de tir astfel că acesta este mai mereu plecat.

Citește și: NOU TERMEN de audieri în dosarul fostului edil al Sectorului 5 - Care este stadiul dosarului

În cazul Marianei Dumitru în schimb, instanța a aflat de la soțul acesteia, găsit la domiciliul la care a fost citată cu mandat de aducere, că ar fi plecată spre Tribunal.

Cu toate acestea instanța a stabilit amendarea acesteia cu motivarea că dacă a plecat spre Tribunal de câteva ore așa cum afrmase soțul acesteia jandarmilor care executau mandatul de aducere aceasta ar fi trebuit să ajungă la instanță la ora 11 când era termenul de judecată.

Femeia a fost amendat astfel cu 2000 de lei iar pe numele său, la fel ca și pe numele martorului Lupeanu au fost emise noi mandate de aducere dar și verificări la ITM și la adresele din dosar.

Judecătorul a mai anunțat miercuri că din 4 decembrie va începe audierea inculpaților din dosar care doresc să dea declarații, acesta fiind un moment premergător pledoariilor finale din acest caz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.