Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții pentru tricolori: avionul cu care naționala trebuia să ajungă în Elveţia s-a defectat

News.ro
echipa nationala de fotbal

Avionul cu care echipa naţională de fotbal a României ar fi trebuit să facă duminică deplasarea din Kosovo spre Elveţia s-a defectat, astfel încât "tricolorii" au fost nevoiţi să ajungă de la Prishtina la Zurich cu alte două aeronave, a anunţat, duminică, selecţionerul Edward Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

"Am avut probleme cu furtuna, am avut probleme cu avionul, au fost probleme. A fost şi o întârziere, am făcut şase ore de la momentul de când am plecat din hotel din Kosovo până când am intrat în hotel în Elveţia. Important este că nu s-a stricat în zbor. Dacă suntem aici, înseamnă că suntem sănătoşi şi asta este o provocare, le luăm pe toate cum le primim. Încercăm să ne energizăm, să ne capacităm, să ne motivăm şi, dacă trebuie, să schimbăm şi la Bucureşti aeronava, dar ducem puncte cu noi, eu sunt mulţumit cu asta", a declarat selecţionerul Edward Iordănescu, potrivit Agerpres.

România a remizat cu Kosovo (0-0), vineri seara, la Prishtina, iar luni va întâlni Elveţia în Grupa I a preliminariilor EURO 2024 (Swissporarena - Lucerna, ora 21:45).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.