Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trinitas TV a primit butonul de argint de la YouTube pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați

Trinitas TV
Trinitas TV

Trinitas TV, televiziunea Patriarhiei Române, a primit butonul de argint de la YouTube pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați.

Contul de YouTube al Trinitas TV are în acest moment 125.798 abonați și peste 31.000 de videoclipuri apreciate de aceștia. De la înființare, în decembrie 2015, și până în prezent, canalul a înregistrat 47,8 milioane de vizionări cu o durată de 6,4 milioane de ore, potrivit basilica.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Diac. Gheorghe-Cristian Popa, consilier patriarhal și director adjunct Trinitas TV, a declarat pentru Basilica.ro că Placheta Silver Creator Award reprezintă o nouă etapă.

„Ne încurajează să abordăm cu prioritate dezvoltarea acestui canal și diversificarea conținuturilor pe care le producem pentru a fi încărcate pe platformă. Bineînțeles, 100.000 de abonați nu reprezintă foarte mult în raport cu alte canale de YouTube, dar pentru noi sunt 100.000 de suflete care se edifică lăuntric vizionând producțiile noastre. Dincolo de cifre, vorbim despre o comunitate care este valoroasă în sine prin reperele pe care își fundamentează viața și față de care avem o responsabilitate misionară”.

„Ne dăm seama de calitatea publicului nostru observând statisticile pe care platforma ni le pune la dispoziție; vedem, astfel, că în topul preferințelor celor care vin pe canalul nostru se află slujbele transmise în direct, interviurile cu mari duhovnici, filmele documentare despre mănăstiri, reportajele cu oameni care înfăptuiesc binele prin educație sau filantropie, concertele religioase sau cele simfonice, precum și acatistele și paraclisele înregistrate în bisericile ortodoxe”.

„Observăm, de asemenea, că suntem urmăriți din țări în care diaspora românească este foarte bine reprezentată: Italia, Germania, Regatul Unit, Spania, Franța și Statele Unite ale Americii. Anul 2020, marcat de pandemia cu Sars-Cov-2, ne-a demonstrat cât de importantă este misiunea noastră pe această platformă digitală, având în vedere că în acest an am înregistrat o creștere de aproximativ 45% a numărului de vizualizări și de aproximativ 82% a duratei de vizionare”.

„De aceea, dezvoltarea canalului de YouTube al Trinitas TV va fi o prioritate în politica noastră editorială, alături de creșterea paginii de Facebook, unde suntem urmăriți de aproximativ 650.000 de oameni”, a asigurat Diac. Gheorghe-Cristian Popa.

Butonul de argint primit de Trinitas TV de la YouTube

Platforma YouTube acordă distincţii, întrucât „creatorii se implică trup și suflet în videoclipurile lor și suntem onorați să-i sărbătorim când ating pragurile de abonați ale Premiilor pentru creatori”.

YouTube mai oferă creatorilor de conținut video butonul de aur la 1 milion de abonaţi şi butonul de diamant la 10 milioane de abonaţi.

Televiziunea Trinitas TV a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

Agenția de știri Basilica transmite felicitări colegilor de la Trinitas TV pentru misiunea desfășurată în spațiul online și împărtășește bucuria primirii distincției amintite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.