Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trofee de vânătoare deţinute ilegal, găsite în locuința unui bărbat din județul Bacău

pusca vanatoare

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Bacău, a fost reţinut de poliţişti, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul său, din comuna Balcani, cu ocazia căreia au fost găsite mai multe elemente de muniţie şi trofee de vânătoare.

Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, bărbatul era bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi violare de domiciliu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 129: PANARAMELOR!

"În cursul zilei de ieri (22 sep, n.r.), poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza comunei Balcani. Activităţile investigative au vizat un bărbat, de 37 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi violare de domiciliu. Poliţiştii au ridicat de la domiciliul acestuia un încărcător de pistol, un cartuş, o capsă nepercutată, două tuburi de CO-2, patru picioare de căprior, patru trofee de căprior, un trofeu, două coarne de cerb şi mai multe foiţe de tutun", precizează sursa citată.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, tulburare a ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi violare de domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.