Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trolling pe pagina de Facebook a PSD, după mesajul de ziua lui Ion Iliescu. 3.5 mii de comentarii: 'Criminalul din 89 și 90.Sa te ajungă blestemele tuturor'

Facebook PSD
Ion Iliescu, omagiu Facebook PSD

Pagina de Facebook a Partidului Social Democrat luată cu asalt de comentarii negative la adresa fostului președinte al social - democraților și al României, Ion Iliescu, după ce partidul a postat un mesaj prin care îi ura acestuia 'la mulți ani' și îl numea înțeleptul politicii românești.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

"Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democrației române moderne și poate singurul președinte cu adevărat echilibrat și solidar cu dezideratul bunăstării României. La mulți ani celui pe care Adrian Năstase l-a numit “înțeleptul politicii românești”! La mulți ani, Ion Iliescu!", scrie pe pagina de Facebook a PSD.

Nu mai puțin de 3.5 mii de oameni au comentat la postarea PSD, mulți din aceștia urându-i lui Iliescu să fie condamnat.

"La multi ani cu executare pentru todeauna,,nu ai constinta si nu esti om,,,nu ai nimic pentru tara ,,esti jidan fara inima si sentimente umane,,,", a scris o utilizatoare,  în vreme ce un alt utlizator a comentat: "Criminalul din 89 și 90 .În 89 alături de criminalul Nicolae Militaru, iar în 90 alături de armata romana. Sa te ajungă blestemele tuturor familiilor acelor soldați ai MAI ,pe care i-ai omorât pe Otopeni".

Au fost însă și comentarii pozitive. "La mulți ani cu sănătate, primului adevărat președinte al României Ion Iliescu. Singurul președinte cinstit și patriot. Nu mor caii, când vor câinii", a scris o utilizatoare Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.