Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trucurile care țin mucegaiul la distanță - Cum se poate păstra pâine cel puțin o săptămână

F. P.
paine

Fiecărei gospodine i se întâmplă să arunce pâinea pentru că s-a stricat sau s-a uscat. Pe măsură ce vremea se încălzește, deci şi sub influența căldurii, acest produs poate începe să se usuce și mai repede, așa că trebuie să recurgeți la câteva trucuri.

Gospodinele cu experiență le cunosc foarte bine. Dacă știţi un secret simplu, puteţi prelungi durata de viață a pâinii cu până la două săptămâni. Și pentru asta veți avea nevoie de o singură legumă disponibilă. Este vorba despre țelină. Unele gospodine se bazează și pe un condiment aromat - scorțișoara, notează Rador Radio România.

Cum să depozitaţi corect pâinea?

Iată cum aplică aceste trucuri gospodinele cu experiență. Datorită acestui truc, pâinea nu se strică cel puțin o săptămână. Iată şi cel mai eficient sfat - ar trebui sa puneţi un baţ de ţelină apio în punga pentru pâine. Nu se va usca și nu va mucegăi cel puțin o săptămână și, în cel mai bun caz, până la două săptămâni.

Folosirea foliei de plastic și a unei cutii de pâine nu sunt de obicei suficient de eficiente și nu pot păstra produsul proaspăt mai mult de câteva zile. În schimb, congelatorul va face acest lucru - va ajuta la evitarea mucegaiului - bineînțeles, dacă este folosit corect. În acest caz, pâinea nici măcar nu își va schimba gustul după decongelare.

Atât pâinea cumpărată din magazin, cât și pâinea de casă vor îngheța destul de bine dacă o înveliți și în două straturi de folie de plastic înainte de a o pune într-o pungă de plastic. Indiferent dacă pâinea este feliată sau întreagă, poate fi păstrată în siguranță la congelator timp de câteva săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.