Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum este protejat Donald Trump împotriva coronavirusului

nyt.com
trump

Măsurile menite să-l protejeze pe președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, împotiva coronavirusului s-au înăsprit odată cu creșterea alarmantă a cazurilor de COVID-19, în SUA, scrie CNN, potrivit Digi24. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 40.000 de cazuri, fiind cel mai mare bilanț raportat de la începutul pandemiei.

Citește și: PSD a găsit voturile pentru demiterea Guvernului

Donald Trump, care a împlinit 74 de ani pe 14 iunie, este considerat obez, potrivit rezultatelor ultimei sale examinări fizice, care a arătat că liderul de la Casa Albă are o greutate de 110 kilograme și o înălțime de 1,9 m, precizează CNN. De asemenea, cele mai recente rezultate ale controlului său medical au arătat că președintele american are nivelul colesterolului mai mic decât la începutul mandatului.

Atunci când călătorește în regiunile în care numărul de cazuri este ridicat, fiecare loc în care intră Trump este inspectat de către echipe medicale pentru potențiale zone de contagiune. Băile destinate președintelui sunt spălate și igienizate înainte de sosirea sa. Personalul păstrează o evidență clară a celor care intră în contact cu șeful statului, pentru a se asigura că vor fi testați pentru coronavirus.

Personalul său a explicat că acești pași sunt necesari pentru a permite președintelui să-și continue activitatea pe fondul pandemiei.

Surse din echipa lui Trump susțin că multe dintre măsuri au fost introduse chiar la insistențele republicanului, acesta susținând că trebuie să evite boala "cu orice preț".

De asemenea, la Casa Albă au fost instalate mai multe dispozitive cu dezinfectant, iar angajații sunt testați zilnic.

Inclusiv membrii delegațiilor străine trebuie să fie testați. A fost și cazul președintelui Poloniei, Andrej Duda, care înainte de a se întâlni cu Trump, a fost testat împotriva virusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.